Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

The ultimate bag care: met deze 6 tips blijft jouw tas stralen!

The ultimate bag care: met deze 6 tips blijft jouw tas stralen!

The ultimate bag care: met deze 6 tips blijft jouw tas stralen!

  • Door Jadey Swinkels
  • Datum 06/07/2022

Met je hoofd in de wolken lopen, overvallen worden door hoge hoeveelheden dopamine en intense hartkloppingen wanneer je hem of haar na een drukke dag ein-de-lijk weer in je armen sluit – de liefde voor een handtas is some serious business. Wanneer je de ware handtas tegen het lijf bent gelopen, verdient ‘ie natuurlijk wel de nodige aandacht. Want hoe graag we het ook willen: je tas zal er helaas niet zo uit blijven zien als op de dag dat je hem kocht. Maar hoe onderhoud je jouw geliefde accessoires nou precies? We got your ba(g)ck: in deze blog lees je onze 6 tips & tricks over hoe je jouw tas in de beste shape ooit houdt!

1. Don’t hang up
Wanneer je tot over je oren verliefd bent hang je dit natuurlijk het liefst aan de grote klok. Mocht die grote liefde nou een tas zijn, kun je dit beter achterwegen laten. Je handtas aan bijvoorbeeld een kapstok of deurklink ophangen is namelijk een grote no-go. Het leer kan dan vervormen en dit wil je te allen tijde voorkomen. Waar berg je een tas dan wel op? Het beste kun je jouw geliefde handtas opbergen op een plank in je kast of op een ander plat oppervlak.

2. Stay in shape!
Je handtas sleept dagelijks al je spulletjes voor je mee - give him a day off! Maar pas op: je loopt namelijk het risico dat je tas gaat lubberen wanneer je ‘m een rustdag geeft op de planken. Voorkom deze catastrofe door een (oude) trui op te rollen en in je tas te stoppen. Problem solved!

3. Donker, donkerder, donkerst
Hoe blij wij mensen van zonlicht worden, hoe verdrietig je tas ervan wordt. Bewaar je handtas dan ook ergens zonder direct zonlicht om verkleuring te voorkomen. Houd bij het zoeken naar de perfecte opbergplek ook meteen rekening met een lage luchtvochtigheid, dit voorkomt dat je tas wordt overgenomen door de grote vijand: schimmels.

4. Another one bites the dust 
Hoe verdrietig wij mensen van stof worden, hoe verdrietig je tas ervan wordt. In tegenstelling tot zonlicht delen we namelijk wel dezelfde mening over stof. Bewaar je tas dan ook altijd in een bijgeleverde dust bag. Want knoop het volgende in je oren: As long as your bag is happy, you’re happy!

5. In de weer met zeepsop 
Je komt er (helaas) niet onderuit: ook je tas verdient af en toe een grondige schoonmaakbeurt. Voor leren tassen adviseren we om een oplossing van warm water en afwasmiddel te mengen, een zachte doek erin te dopen, uit te wringen en de leren oppervlakken voorzichtig schoon te boenen. Gebruik een tweede schone, vochtige doek om de zeepresten te verwijderen. Droog je grote liefde vervolgens met een handdoek. Warm zeepsop helpt ook om watervlekken en slijtage te verwijderen.

6. Perfect imperfections 
Last but not least: niemand is perfect. Zo ook je tas niet. Een krasje of deukje betekent nog niet meteen dat je favoriete accessoire is afgeschreven. Omarm de kleine imperfecties – ze maken je tas uniek. 

ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »