Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

New brand alert: Havre Studio

New brand alert: Havre Studio

New brand alert: Havre Studio

  • Door Sophie
  • Datum 03/14/2023

We hebben een geweldig nieuw merk bij Bylotte! Een merk straight from Mexico City dat wordt gedragen door de grootste IT-girls van het moment, denk aan model Elsa Hosk, Jen Ceballos (@endlesslyloveclub) en Hailey Bieber. Lees hier meer over de oprichting van het merk en de prachtige kijk op de huidige mode wereld van oprichtster Madeleine.

In 2019 verhuisde oprichtster Madeleine naar Mexico-Stad. Haar overkwam wat mijn grootste angst is iedere keer als ik op vakantie ga… na de lange reis kwamen haar koffers niet aangerold op de bagage band.

In plaats van in paniek te raken, loste zij dit op als een echte modeontwerpster. Ze ging naar de vlooienmarkt, ze raakte onder de indruk van wat hier allemaal te koop was. Oorspronkelijk komt Madeleine uit Kopenhagen, een stad die zich de afgelopen jaren op de kaart heeft gezet als een heuse modestad. Alsnog raakte Madeleine enorm onder de indruk van de fantastische kledingstukken die zij zag op de vlooienmarkt, waaronder vintage pakken. De mooiste stukken die zij kon vinden nam ze mee naar huis en hier ging ze aan de slag om haar eigen draai te geven aan de pakken.

Ze vroeg naaisters haar te helpen, zij wisten niet wat hun overkwam toen Madeleine vroeg om de pakken zodanig te veranderen. Ze vonden de pakken er goed uitzien en begrepen niet waarom je ze volledig uit elkaar zou halen.Zo gingen Madeleine en haar naaisters een hele tijd door voor kleding voor zichzelf en haar vriendinnen.

IT-GIRLS

Nu 4 jaar later heeft Madeleine een prachtig modemerk opgericht dat begeerd wordt door vele celebrities. Zo zijn er een hoop bekende die regelmatig rondlopen in een outfit van Havre Studio. Denk hierbij aan Kendall Jenner, Matilda Djerf, Emrata en topmodel Elsa Hosk.

Buiten een It-girl merk scoort Madeleine ook veel punten op gebied van probleemoplossing. Het merk zoekt de hele wereld af naar oude kledingstukken, hiervan verlengen zij de levenscyclus door deze schoon te maken, te repareren en opnieuw vorm te geven. Alles waarmee zij werken is hergebruikt of gerecycled. Kleding van unieke kwaliteit, het merk wil graag het proces van kledingstukken zo veel mogelijk vertragen, daarin willen zij producten verkopen die voor altijd in je kast blijven hangen. En het liefst ok nog doorgaan naar de volgende generatie.

HAVRE STUDIO TEAM

Om het totaal plaatje van dit merk rond te maken is Madeleine ook nog eens super goed voor haar team. Tijdens de coronacrisis werd dit merk net opgezet, ze zag al snel dat naaisters hun baan gingen verliezen en de overheid niet van plan was hen te steunen. Ze heeft er in deze tijd alles aan gedaan om de productie van Havre studio te verhogen, zodat ze haar naaisters zelf kon ondersteunen. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat haar naaisters dingen hebben bereikt die ze zelf nooit hadden verwacht. Naaister Koko heeft het zelfs zover geschopt dat ze haar eigen winkel heeft kunnen renoveren en 4 mensen personeel aan heeft kunnen nemen. Een andere naaister heeft haar eigen atelier kunnen openen en hoeft niet meer vanuit haar eigen slaapkamer haar kunstwerken te verkopen.

Wij zijn mega blij dat we Havre Studio in onze winkel mogen hangen en in de webshop kunnen verkopen. Neem snel een kijkje naar de prachtige blazers, broeken en rokken. Sommige stuks worden alleen verkocht als complete set, zodat je outfit meteen compleet is!

ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »