Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

Clubhouse member: starring Ingrid

Clubhouse member: starring Ingrid

Clubhouse member: starring Ingrid

  • Door Sophie
  • Datum 05/02/2023

Ingrid, rennend door het leven, jullie zullen haar niet vaak stil hebben zien staan. Als je aan haar collega’s vraagt hoe ze haar zouden omschrijven, roepen ze allemaal tegelijk “Armbandjes”! Verder wordt ze omschreven als zorgzaam en collegiaal. Ondertussen werkt ze al bijna 7 jaar bij BYLOTTE. Begonnen als styliste op de Vrijstraat, maar gelukkig is zij met ons mee verhuisd naar de Kleine Berg.

Allereerst hebben we op kantoor met zijn alle zitten lachen en ons bekommerd over hoe we Ingrid haar stijl zouden omschrijven. Zelf gaf ze een lachend antwoord en zei ze meteen: "slordig en hendig en als ik er zin in heb casual met een vrouwelijk accent". Later zal wel duidelijk worden hoe ze aan deze woorden is gekomen. 

Dit klinkt natuurlijk niet als een echte styliste, dus hebben we Ingrid haar stijl samengevat in de volgende woorden: Edgy, Sophisticated, Slouchy, Bohemian & Oversized.  

De blauwe mantel: MAX MARA - jas - Madame2 - Ultramarine
De glitter blouse: INDRESS – top – C202E23 – Blue Forest
De baggy jeans: CITIZENS OF HUMANITY – jeans – Ayla baggy – Skylights 
De kitten heels: MOROBÉ – sandalen – Grace 58 – Black Pyton  
De mini bag: WANDLER – tas – Penelope Micro - Geel

Als styliste creëer je unieke en originele looks. Wat zijn enkele van je favoriete inspiratiebronnen?
“Eigenlijk zou ik dat zo niet kunnen zeggen, ik denk dat je onbewust leert van collega’s als ze iets leuks aan hebben. Of gewoon van mensen op straat, daar kan ik ook altijd naar kijken. Maar dan zie ik ook heel vaak hoe ik het vooral niet zou doen. Verder dan nog via Instagram en op vakantie of bij de kapper vind ik het ook altijd wel leuk om tijdschriften door te bladeren.”

Iedereen heeft wel een favoriet kledingstuk dat ze koesteren. Wat is jouw meest waardevolle stuk in je garderobe en waarom?
“Stiekem een joggingbroek, maar zet dat er maar niet in, dat komt niet zo stylish over ;). Dan denk ik een goede zwarte blazer, beetje oversized wel, want strak heb ik nooit fijn en mooi gevonden.”

Welk kledingstuk zou je kiezen als je maar één outfit mocht dragen voor de rest van je leven? 
“Oke dan ga ik wel echt voor een joggingbroek, wel een beetje een hippe natuurlijk. Maar ik zou er niet aan moeten denken als ik een dag thuis aan het werk ben om dat te doen in een chique outfit. En een joggingbroekje kan je altijd nog leuk stijlen als je uit moet, dan doe ik er gewoon een hakje onder.”

Aan welk kledingstuk zou jij het meeste geld uitgeven?
“Dat zou ik niet aan een kledingstuk opzich doen denk ik, eerder aan een tas, die gaat dan toch wel echt langer mee. En als het echt een kledingstuk moest zijn, dan een vette jas denk ik.”

Is er een kledingstuk dat je ooit heb gekocht, waar je achteraf spijt van had?
“De laatste tijd denk ik wel echt goed na voordat ik iets koop, die regel heb ik samen met mijn dochter, we kopen het alleen nog maar als we zeker weten dat we het gaan dragen. En eigenlijk gaat dit best goed. Ik heb wel van een paar jaar geleden een gouden lange jurk in de kast hangen, en deze heb ik nog nooit aan gehad, de prijskaartjes zitten er nog in…”

Welk kleding stuk draag jij het meest, buiten je joggingbroek dan ;)
“Haha wilde inderdaad weer joggingbroek zeggen, maar dat was ondertussen wel duidelijk. Nee als ik gekleed de deur uit moet, grijp ik toch vaak naar een kasjmier truitje, kan overal wel op. Gewoon op een jeans of leuke pantalon, en zit fantastisch!!”

Als je als styliste van BYLOTTE ons allemaal een unieke tip mee zou kunnen geven, wat zou dat dan zijn?
“Ten eerste moet je altijd iets aantrekken wat lekker zit, je voelt jezelf toch het beste als je niet heel de tijd aan die kleding loopt te trekken. En als je jezelf het beste voelt, dan straal je automatisch ook meer. En dan zou ik altijd proberen om je outfit nooit saai te maken, fleur het anders op met accessoires.

ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »