Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

Cargo pants voor dames: hoe te combineren?

Cargo pants voor dames: hoe te combineren?

Cargo pants voor dames: hoe te combineren?

  • Door Sophie
  • Datum 01/18/2023

De cargo pants is de it-broek van het moment. Een broek waarvan je niet-modieuze zwager zou vragen of je hier toch echt voor betaald hebt? Net zoals je moeder/oma altijd vraagt of je echt de volle prijs hebt betaald voor die kapotte jeans. Trek je er niks van aan, want tegenwoordig zijn de grootste icons hiermee te spotten. Denk aan Hailey Bieber, Kim Kardashian, Rihanna, Bella Hadid, Kylie Jenner… je leest het al, de cargo broek is niet weg te denken in de modewereld! Maar hoe combineer je ‘m? In dit artikel geven we je een paar cargo broek outfits ter inspiratie.

Day-to-night look met de cargo broek

Wij van Bylotte zijn he-le-maal weg van de cargo pants! Er is met dit kledingstuk zo veel te combineren dat je er zelfs een day-to-night look van kan maken. Ga overdag bijvoorbeeld voor een heerlijke streetstyle look met een gave sneaker eronder, waar je ook veel kanten mee op kan. Een leuke dad shoe? Van Axel Arigato of van Iro? Of ga je echt voor de volledige streetstyle en kies je voor de perfect imperfect sneakers van Golden Goose? Oprichters Francesca Rinaldo en Alessandro Gallo zijn ervan overtuigd dat de vintage look van de sneakers herinneringen aan het verleden oproept. Draag hierop een grote blouse van R13 of Denimist. Ook een trui van deze merken zal je zeker niet misstaan!

cargo broek dames combineren, cargo broek dames outfit

Is deze streetstyle iets tè voor jou? Of heb je een formele afspraak voor je werk? Draag dan een eenvoudig T-shirt op je cargo broek en combineer het met een oversized blazer. Met een klassieke blazer van Max Mara of Joseph  zit je altijd goed. Past een opvallende blazer beter bij jou? Dan heeft het merk Blaze of 1/OFF vast het juiste model om te combineren met de cargo broek.

Cargo broek dames combineren voor alle seizoenen

De donkere winterdagen lijken altijd eeuwen te duren, maar we zijn toch alweer onderweg naar de lente. En na de lente wordt het al snel weer zomer! Ook dan is de cargo broek eenvoudig te combineren met een leuke top. Veel celebrities zijn gespot met de cargo pants in combinatie met een simpele tanktop in het wit, zwart of grijs. En dan moet je je deze outfit voorstellen met een mooie slipper, hoe leuk!

Cargo broek met pumps

Soms moeten we natuurlijk ook even helemaal uitpakken. En Bylotte helpt je hier maar al te graag bij! De stoere cargo pants zijn werkelijk waar fantastisch met een paar pumps eronder en dit is dan ook Lotte haar favoriete look! Stoere bovenkant erop, een prachtige tas van Wandler en jij bent de mooiste van het hele restaurant, club, of locatie waar jij je vrijdagavond het liefste besteed.

Binnenkort vind je deze must-have cargo broek van verschillende top merken hier online bij Bylotte! Denk aan het merk Re/Done of een van onze nieuwe merken Nili Lotan. Wil jij de eerste zijn die het hoort wanneer de broeken online staan? Houd dan onze socials in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »