Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

Filters

Prijs

Michael Stars

0 item

  0 item

Filter

Filteren:

Merk

  Prijs

  Sorteren op

  Michael Stars 

  Michael Stars Bylotte

  Michael Stars werd in 1986 opgericht door Michael Cohen en Suzanne Lerner. Michael is afkomstig uit Kaapstad en begon zijn carrière in de kledingindustrie door een bureau op te richten dat in Londen gevestigde modellijnen distribueerde. Eind jaren ‘70 kreeg hij de kans om Zuid-Afrika te verlaten en naar Amerika te gaan. Tien jaar later liep hij de showroom binnen van Suzanne, een geboren onderneemster in de kledingindustrie. Het was de eerste ontmoeting die zowel hun bedrijf als hun toekomstige huwelijk deed ontvlammen. Eind jaren ’80 was daar dan ook hun label: Michael Stars was born! Geïnspireerd door de grafische ontwerpen van een lokale kunstenaar, wat begon met een iconisch one-size t-shirt en is nu zo veel meer dan dat. Via hun Michael Stars Foundation richten zij zich op gelijkheid en ondersteunen ze al meer dan 15 jaar basisorganisaties. Ook blijven ze het grootste deel van hun kleding lokaal produceren om kwaliteitsproductie en eerlijke lonen te garanderen.

  ONZE WINKEL

  Placeholder

  BYLOTTE IN EINDHOVEN

  BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

  Kleine Berg 65

  5611 JT Eindhoven

  Maandag: 12.00 - 18.00
  Dinsdag: 10.00 - 18.00
  Woensdag: 10.00 - 18.00
  Donderdag: 10.00 - 18.00
  Vrijdag: 10.00 - 18.00
  Zaterdag: 10.00 -17.00
  Zondag: 13.00-17.00

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »