Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

Filters

Merken

Kleur

Materiaal

Categorieën

Prijs

Ancient Greek Sandals

19 items

    19 items

Filter

Filteren:

Merk

Kleur

Materiaal

Categorieën

Prijs

Sorteren op

Items 1 t/m 19 van 19

ANCIENT GREEK SANDALS

BYLOTTE ANCIENT GREEK SANDALS

Volgens de Griekse mythe waren de sandalen van de goden en godinnen gemaakt op het prachtige eiland Kreta. De sandalen werden vervaardigd door een schoenmaker die de sandalen verrijkte met magische krachten. Bij Ancient Greek Sandals geven ze je precies hetzelfde gevoel als toen. Elk paar is speciaal met de hand gemaakt. Alle sandalen hebben een uniek design, ontworpen door Christina Martini en Nikoklas Minoglou (voorheen designers bij o.a Louis Vuitton en Balenciaga).

Sandalen Ancient Greek combineren

Rondom het woord “sandalen” hangt vaak nog een negatief tintje.. terwijl we dan natuurlijk niet praten over die grote survival sandalen. Tegenwoordig bestaan er de meest verfijnde en prachtige sandalen, de sandalen van Ancient Greek bijvoorbeeld. Door de negatieve ondertoon die men nog vaak heeft bij sandalen merken wij dat mensen het lastig vinden deze te combineren, toch is het een stuk gemakkelijker dan je denkt! Onder iedere zomerse outfit staan deze gezellige sandaaltjes. Denk aan de shorts van Sea Me Happy, of een prachtige jurk van forte_forte.
ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »