Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

Waarom jij een bomberjack nodig hebt voor ieder seizoen

Waarom jij een bomberjack nodig hebt voor ieder seizoen

Waarom jij een bomberjack nodig hebt voor ieder seizoen

  • Door Sophie
  • Datum 01/26/2023

In de modewereld bestaan veel creatieve mensen, maar toch wordt er hier en daar ook nageaapt. Beter goed gejat dan slecht bedacht! Wist je bijvoorbeeld dat poncho’s oorspronkelijk uit het leger komen? Deze mannen moesten namelijk flexibel en beweeglijk blijven, al strijdend door weer en wind. Zo vinden de bomberjacks hun oorsprong in de Engelse luchtmacht. Piloten moesten op grote hoogtes warm blijven en gebruikten hier hun leren bomberjack voor, gevoerd met schapenvacht. Deze stoere jackets hebben een behoorlijke comeback gemaakt en tegenwoordig worden ze gemaakt in verschillende maten, vormen en stoffen. In onze winkel en webshop kun je binnenkort de meest fantastische exemplaren vinden, waarvan er eentje zeker niet mag ontbreken in jouw garderobe. Lees in dit artikel precies waarom.

Het bomberjack voor dames door de seizoenen heen

Wellicht denk je bij een bomberjack meteen aan de lente en de herfst. Het is namelijk dè perfecte tussenjas. Wil je in de herfst jouw lievelings sweater aan, maar is dit met zo’n dikke winterjas te warm, kies dan voor een net wat groter model bomberjack. We love it, oversized is helemaal ons ding en dit zit stiekem toch ook gewoon het allerlekkerste. Sorry mannen… we weten dat strakke kleding sexy is, maar een goed gehumeurde vrouw in een stralende stoere outfit is misschien nog wel sexier!

Tijdens de meest koude winterdagen is de bomber als jas misschien toch net wat te koud om zo door de stad te struinen. Draag hem dan als het ware als een vest over je T-shirt of trui. Als je dan nog een oversized jas in de kast hebt hangen, heb jij het extra warm als je de deur uit moet. Of heb je het snel warm? Dan is alleen een bomberjack misschien wel genoeg met een sjaal en leuke muts erbij. Bylotte verkoopt de meest kleurrijke sjaals en matchende mutsen. Geef een opvallende touch aan je bomberjack outfit en draag gewoon twee verschillende kleuren.

bomberjacket combineren dames, bomberjack outfit, jas, fashion, outfit

Dan als laatste blijft het zomerseizoen nog over. Ook dan willen wij dat jouw unieke bomberjack niet in de kast blijft hangen… Zelfs Rihanna heeft ons vorige zomer bewezen dat dit kledingstuk altijd draagbaar is. Zij wisselde afgelopen zomer verschillende stijlen af in combinatie met haar bomberjack. Iedere look zag er natuurlijk fantastisch uit. Ook voor de zwoele zomeravonden is een dames bomberjack het perfecte item om bij je te hebben en aan het eind van de avond over je schouders te draperen.

Combineren van een bomberjack voor dames

Bij Bylotte verzekeren wij je graag van een complete perfecte look. Daarom helpen wij je graag bij het compleet maken van je bomberjack outfit. Het bomberjack voor dames maakt het ons wel redelijk gemakkelijk, aangezien het moeiteloos met van alles te combineren is. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze jeans: gescheurde jeans, flared jeans, straight leg jeans of cropped jeans. Ook over je sporty look kan je een bomberjack dragen, bijvoorbeeld over de kleurrijke joggingbroekjes van FREE CITY. Tot slot zijn we tegenwoordig ook enorm te spreken over de cargobroeken, die je samen met een paar perfecte pumps perfect kunt combineren met jouw ideale bomberjack.

Minpunten kunnen wij niet bedenken over deze jas. Ben je toch nog niet helemaal overtuigd over dat jij er ASAP een moet aanschaffen? Houd dan onze Instagram in de gaten. Dan zie je direct de leukste bomberjack combinaties en andere gave looks voorbij komen. Ook laten we op ons Instagramkanaal weten wanneer nieuwe bomberjacks online staan of in de winkel hangen!

ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »