Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

Kitten Heels: Comfortabele en Stijlvolle Hak

Kitten Heels

Kitten Heels

  • Door Sophie
  • Datum 04/21/2023

Kitten heels: Comfortabele en Stijlvolle Schoenen voor Elke Gelegenheid. Steeds vaker zien we terug dat trends van vroeger weer helemaal opkomen. Een van die trends die we de laatste tijd veel zien is de kitten heel. Deze schoen is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol en veelzijdig. In deze blog duiken we in de wereld van kitten heels en wordt er antwoord gegeven op de meest belangrijke vragen, die je nodig hebt om deze schoen toe te voegen aan jouw garderobe.

Wat zijn Kitten Heels?

Kun je niet de hele dag op hakken lopen? We hebben de perfecte oplossing: kitten heels. De lage hakken die je nog mist in je garderobe.

Een kitten heel is een schoen met een hak die laag is, meestal tussen de 2,5 en 5 centimeter hoog. De schoen werd rond 1600 al gedragen door de mannen, maar de echte kitten heel werd geïntroduceerd in de jaren ‘50. De schoen was gemaakt als oefening voor jonge meiden om op hakken te kunnen lopen. Waar de naam precies vandaan komt is onduidelijk, sommige beweren dat “kitten” verwijst naar de jonge vrouwen die deze schoenen droegen. Ook wordt er gezegd dat de hakhoogte vergelijkbaar is met de klauwen van een kat, en de naam hier vandaan komt. 

Na een tijdje verdween de kitten heel weer. Tot in de jaren ‘90, toen de schoenen werden opgepikt door stijliconen als Prinses Diana. In het begin van de nieuwe eeuw, leken ze weer verdwenen te zijn. Pas weer sinds afgelopen jaar zijn de lage hakken volledig terug in hun moderne jasje. 

Kitten Heels: comfortabele en stijlvolle schoenen voor elke gelegenheid

Waarom Kitten Heels?

Ik vind hakken er altijd prachtig uitzien. Niet per se door de schoen zelf, maar door de vrouw die hakken draagt. Ze neemt dan gelijk een zelfverzekerde houding aan. Je neemt een rechte houding aan, de beenspieren leggen een mooie vorm aan, en de vrouwelijke rondingen komen toch nèt beter uit. Het enige probleem is… ik kan er echt niet op lopen. Ik oefen al van jongs af aan met een paar hakken uit mijn moeder haar kast, maar veel verder dan een keer op en neer over de overloop zat er niet in. Ik dacht altijd, met een passend paar, kan ik het later vast wel. Niets blijkt minder waar…

Daarom ben ik razend enthousiast over de moderne heropleving van de kitten heel. Op deze lage hak kan ik het namelijk wel! Deze schoen biedt de perfecte balans tussen hoogte en comfort, en is daarmee een geweldige keuze voor vrouwen die er stijlvol uit willen zien zonder op hoge hakken te lopen. Kitten heels zijn niet alleen comfortabel, maar ook veelzijdig. Je kunt ze dragen naar je werk, een feestje of zelfs naar een bruiloft. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid en kunnen worden gedragen met zowel casual als formele outfits. Een van de grootste voordelen van kitten heels is hun vermogen om de benen te verlengen. De hakhoogte van kitten heels is genoeg om je houding te verbeteren en je benen langer te laten lijken, zonder dat je het ongemak van een hogere hak ervaart.

Hoe Draag je Kitten Heels?

In de ochtend grijp je soms net te vaak naar dat gemakkelijke paar sneakers dat overal onder staat. Handig, comfortabel en zonder na te denken. De kitten heel is een perfecte vervanging, stijlvol en de hele dag draagbaar!

Een van de populairste trends op dit moment zijn de kitten heels met een vierkante neus. Deze schoenen hebben een strakke en moderne uitstraling, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Daarnaast zijn kitten heels met een bandje om de enkel ook erg populair. Deze schoenen bieden niet alleen extra steun, maar zien er ook nog eens heel elegant uit.

Ga je vandaag voor een casual look? Draag dan de kitten heel pumps met een jeans en een blouse. Denk hierbij aan een wijde jeans van R13 of als jij jouw pumps extra aandacht wilt geven, onder een cropped jeans van Agolde bijvoorbeeld! Voeg gave accessoires toe aan je look, en je bent ready-to-go! Heb je een feestelijke aangelegenheid? Ook dan komen de kitten heels van pas. Je wilt natuurlijk niet na een uur je hakken verwisselen voor sneakers, die heel je outfit verpesten. Draag daarom kitten heels met een gave jurk. Een andere look die wij maar al te gek vinden, zijn de kitten heels met een hele stoere outfit. Cargo broek en een bomberjack, deze look krijgen wij niet uit ons hoofd!

Van merken als Morobé en Wandler hebben wij de meest mooie kitten heels. Vergeet niet wat Coco Chanel ons jaren geleden al wijs heeft gemaakt: “Keep your heels, head and standards high”. Kom langs in onze winkel op de Kleine Berg in Eindhoven om jouw unieke paar kitten heels uit te zoeken, of shop op onze site Bylotte.nl.

ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »