Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

Het geheim van de kleur legergroen

Het geheim van de kleur legergroen

Het geheim van de kleur legergroen

  • Door Sophie
  • Datum 02/09/2023

Op school vond ik geschiedenis altijd verschrikkelijk, maar dit verhaal is blijven hangen. Tijdens de tweede wereldoorlog namen de vrouwen voor het eerst functies van mannen over. Mannen waren dag in dag uit aan het aan het strijden voor hun land en de vrijheid, terwijl het werk in fabrieken en op boerderijen gewoon doorging. Dus namen vrouwen dit werk over, bovenop de zorg voor de kinderen. Ze trokken de legergroene jas van hun geliefden aan en ploeterden hun weg naar een betere toekomst. Voor mij staat daarom de legergroene kleur symbool voor de kloof die sindsdien beetje bij beetje kleiner is geworden tussen mannen en vrouwen. Onafhankelijkheid en emancipatie! Wil jij als powervrouw ook stralen in een legergroen kledingstuk? Dan heb ik een paar tips voor je!

Hoe kun je legergroen combineren?

Bij Bylotte houden we enorm van het combineren van multifunctionele kledingstukken. Kledingstukken die in het begin misschien voelen als een rib uit je lijf, maar die eigenlijk nooit in je kast hangen omdat je ze zo vaak kan en wil dragen. Aan een draagbaar kledingstuk geven wij toch sneller ons geld uit. De legergroene jas is precies zo’n multifunctioneel kledingstuk. Legergroen kun je nou eenmaal met ontzettend veel combineren! 

Online kun je veel vinden over het combineren van legergroen met basics, zoals off-white, zwart en grijs. Denk bijvoorbeeld aan de grijze, kasjmier trui van Extreme Cashmere. Bij Bylotte houden we ook zeker van een opvallende look, you love it or you hate it. We LOVE it! Felle kleuren combineren met jouw army green exemplaar. Combineer jouw legergroene jas bijvoorbeeld met de leopard broek van Ganni of de prachtige roze broek van Vanessa Bruno. 

Meer legergroene kleren 

Is legergroen helemaal jouw kleur, maar niet in de vorm van een jas? We hebben een hele mooie cargo-rok van Re/Done in onze winkel hangen en online beschikbaar. Een keer wat anders dan de legerbroek. Het schattige minirokje met cargozakken kun je bijvoorbeeld combineren met een witte trui of t-shirt. De rok is daarnaast gemaakt van stoffen van vintage items; duurzaam dus! Ben jij wel enorm fan van een legerbroek? Lees dan snel hoe deze te combineren!

Ook iets super leuks aan de legergroene fashion trend, is dat gouden sieraden hier prachtig bij staan. Gouden ringen, oorbellen, kettingen, noem maar op. Deze kleur laat jouw sieraden nog meer tot zijn recht komen. Ook een goede om als excuus te gebruiken als je weer een nieuw gouden items hebt toegevoegd aan je collectie ;).

Legergroen voor ieder seizoen

Legergroen is in onze winkel niet weg te denken en daarom hangt er ieder seizoen wel wat voor je tussen! Wil je zeker zijn dat jij als eerste de nieuwste collectie weet te bemachtigen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg on op Instagram, om altijd de eerste te zijn!



ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »