Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

First Blog by Lotte

First blog

First blog

  • Door Lotte Drijvers
  • Datum 06/08/2022

Onze webshop is helemaal in een nieuw jasje gestoken met de vetste content speciaal voor jullie gemaakt. So let's introduce our Bylotte blog! In deze fashion blog willen we jullie inspireren en op hoogte houden van de nieuwste trends geschreven door de tofste fashion iconen of stylistes. En de eerste blog trappen we af met het voorstellen van onze eigen Lotte Drijvers.

Hey You,

Leuk je hier te zien. Aangenaam kennis te maken. Ik ben Lotte Drijvers (helaas nog geen Liebregts) want nog steeds niet gevraagd.

Ik heb een prachtig gezin bestaande uit: het koningskoppel Lucy Sky (genaamd naar de film “I am Sam” ook wel bekend als het nummer van de Beatles) en Harvey Will (ja van Suits en Will van mijn pa want die heet ook zo)

En dan hebben we nog super daddy Niek Liebregts, de beste vader aller tijden en als partner doet hij het ook top, behalve dan die achternaam….

Huisdieren hebben we niet want geen tijd…. en alle andere privé zaken laten we een andere keer aan bod komen in de blog.

Ik hou van stoer, sexy en eigentijdse mode, ik draag alles altijd groter dan het hoort, ik hou van wild hair don’t care en heb een hekel aan strakke kleding. Maatje 26 eigenlijk nooit gehad, wel van gedroomd! Een hekel aan mijn buik en mijn armen mochten wel wat minder. Blij met mijn krullen en lippen, geen dokter voor nodig!

Mijn echte liefde voor mode heb ik sinds 2008 toen ik startte bij de Family business destijds Marilot inmiddels BYLOTTE. Ik ben een enorme chaotische, creatieve rakker, met een neusje voor de krenten in de 'fashion' pap.

Ik heb een passie voor mensen en mode en breng die twee samen in ons clubhuis BYLOTTE. Samen met een team van geweldige collega’s maken we er een gezellige fashion bende van en sturen we menig vrouw stralend de deur uit. Mijn passie is mijn werk hoe mooi kan het zijn!

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een fashion family van zo’n 20 mensen en hebben nog heel veel toffe plannen voor de toekomst! Ik sta altijd open voor leuke en creatieve feedback, interessante samenwerkingen of leuke toffe merken.

Ik hoop jullie hier vaak te zien! En als je nog meer van me wil weten, vraag maar raak.

Kus,
Lotte

ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »