Er wordt het meest gezocht op: Jeans, Shirts, Blouses , Schoenen

0 gevonden resultaten

Bylotte Blog - Denim fit guide: deze jeans past bij jouw figuur!

Denim fit guide: deze jeans past bij jouw figuur!

Denim fit guide: deze jeans past bij jouw figuur!

  • Door Jadey Swinkels
  • Datum 06/08/2022

Skinny jeans, regular fit jeans, high waist jeans, straight fit jeans - door alle beschikbare pasvormen en stijlen in de wondere wereld van denim, snappen we dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. No worries, we’re here to help! Bij Bylotte weten we namelijk als geen ander hoe exciting het is om de perfecte fit te vinden. Ben jij het type dat graag haar vrouwelijke vormen benadrukt? Of kun jij nooit een geschikte broek vinden door je lengte? In deze fit guide lees je alles over pasvormen en helpen we je bij het vinden van je nieuwe soulmate! 

Welke fit past bij mij?  

Skinny fit
Omarm je curves - de skinny jeans staat bekend om haar flatterende, nauwsluitende pasvorm en is geschikt voor de meeste lichaamstypes. De slim-fit pijpen leggen de nadruk op je heupen en billen. Perfect om je vrouwelijke vormen mee te benadrukken! Voor draagcomfort wordt aan de stof vaak stretch toegevoegd. Heb jij een smalle taille en heupen die ongeveer dezelfde breedte hebben als je schouders? Dan ben je gezegend met een zandloperfiguur en is de skinny fit echt jouw pasvorm! 
 
Straight fit
Onze all-time favoriet: de straight fit jeans. Een model dat zowel actueel als tijdloos is. Deze klassieker met rechte pijpen past bij de meeste lichaamsvormen en hoort dan ook thuis in jouw garderobe. Vooral vrouwen met een H-silhouet hebben baat bij een straight fit. Bij een H figuur zijn de schouders even breed als de heupen en zijn de lijnen van het lichaam recht. Daarnaast zijn straight fit jeans uitermate geschikt voor langere benen! 
 
Loose fit/relaxed fit
Fan van een edgy look? Een loose fit jeans is zowel nonchalant als vrouwelijk en valt ruim bij de heupen. Gekenmerkt door een subtiel verlaagd kruis en wijdere pijpen een uitstekende keuze voor de modebewuste vrouw! Heb jij een recht figuur met weinig taille? Een relaxed fit jeans valt los rond de heupen, waardoor je optisch een smallere taille krijgt. Gezegend met brede heupen? Laat dit model dan liever links liggen en kies voor een straight fit of skinny fit.  
 

Welke lengte jeans past bij mij? 

Cropped 
De perfecte jeans voor vrouwen met lange benen: de cropped fit. Je enkels staan in de spotlights bij dit model, want de (uitlopende) pijpen vallen vaak tot iets boven de kuiten. Hierdoor werkt de jeans verkortend op de benen. Dit betekent niet dat deze broeken niet geschikt zijn voor de ietwat kortere ladies - combineer de jeans met sexy hakken om je benen optisch te verlengen. Kies daarnaast voor een effenkleurige jeans zonder onderbrekingen. Hiermee haal je de focus van je benen af.
 
Regular 
De regular fit jeans is niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. Op zoek naar een jeans die een deel van je enkel en schoenen bedekt? Dan is deze pasvorm the one for you! 
 
Tall
De naam spreekt voor zich: een tall fit is geschikt voor de langere vrouwen onder ons. Of de fashion fanaat die weg is van het ‘kiss the floor’ effect, want jeans mogen dezer dagen gerust de vloer aantikken!  

Liever low rise of high rise?

Low rise 
Terug van weg geweest - de low rise jeans. Dé trend van het seizoen! Een lage tailleband zien we vaak in combinatie met een loose fit jeans - vrouwelijk, maar stoer. Een low rise is perfect wanneer je bovenlichaam in verhouding korter is dan je onderlichaam. Met een lage taille kun je je bovenlichaam namelijk optisch verlengen. 
 
Mid rise
Play it safe - een mid rise zien we het vaakst terug bij denim modellen en valt net onder de navel. De jeans zijn vrouwelijk en passen bij de meeste lichaamsvormen. Last van ‘love handles? Niks mis mee, maar mocht je deze ‘kwaaltjes' toch willen verbergen: een jeans met middelhoge taille is de uitkomst. 
 
High rise
De high rise fit heeft de afgelopen jaren veel harten veroverd en dat is niet voor niets. Deze jeans valt net boven de navel en accentueert hierdoor je vrouwelijke rondingen. Daarnaast maakt de jeans je benen optisch langer. Heb jij bredere heupen in verhouding tot de schouders? Dan is een jeans met hoge taille perfect voor jou!

ONZE WINKEL

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE heeft niet alleen een webshop, maar ook een fantastische multibrandstore midden in het hartje van Eindhoven. Hier creëren we een sfeer waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar onze stylistes ervoor zorgen dat jij de beste versie va

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 -17.00
Zondag: 13.00-17.00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »