Bezorgen


Gratis verzenden binnen Nederland en België
Bylotte.nl levert aan klanten binnen Nederland en aan internationale klanten. De verzendkosten binnen Nederland en België zijn gratis vanaf €75,00 voor alle bestellingen. Voor bestelling uit Nederland onder de €75,00 wordt €5,99 aan verzendkosten gerekend. Voor bestelling uit België wordt €8,10 verzendkosten gerekend.  

Verzenden naar overige landen
Bylotte.nl bezorgt ook internationaal. De verzendkosten voor klanten uit Duitsland zijn € 9,80. Europese klanten betalen de kosten conform het tarief van DHL.

Verzenden met Track & Trace
We verzenden alle bestellingen met Track & Trace code en handtekening voor ontvangst. Dit gebeurt via DHL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres. Mochten wij hier om bepaalde redenen van afwijken dan krijg je hiervan via e-mail een bericht.

Niet thuis?
Was je niet thuis toen de DHL bezorger bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een DHL servicepunt. Het pakket zal na 1 keer aanbieden bij een DHL servicepunt afgeleverd worden waar je het pakket zelf kan afhalen. 

Ophalen in winkel
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkels in Eindhoven. Na het plaatsen en betalen van je bestelling kan je contact met Bylotte.nl opnemen via email of telefoon. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn liggen dezelfde dag nog klaar in de winkel. Neem bij het afhalen van je bestelling je factuur mee naar de winkel. De factuur dient als bewijs van verkoop. Indien de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze tevens geruild of geretourneerd worden in de winkel. De financiele afhandeling bij retouren/ruilingen worden via de webshop afgehandeld. Je ontvangt dus geen aankoopbedrag terug in de winkel, maar het betreffende bedrag wordt via Bylotte.nl teruggestort op je rekening.

Vragen over het bezorgen van een bestelling?

Vul dan het contactformulier in of mail naar service@bylotte.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.