Betalen

Betalen met iDEAL, Creditcard of bankoverschrijving 

De betalingen die worden verricht op Bylotte.nl, zijn beveiligd door het betaalsysteem MultiSafepay. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen. Voor online betalingen worden door Bylotte.nl geen extra kosten berekend.

Je kunt op diverse manieren bij ons betalen:

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Banken die gebruik kunnen maken van iDEAL zijn: ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Creditcard (Eurocard/MasterCard en Visa)
Je kan op een veilige manier betalen met je creditcard. Betalen met creditcard is veilig. We hebben betalingen uitbesteed aan Multisafepay. Bij iedere betaling wordt tevens gecontroleerd op mogelijke fraude.

Vooruitbetaling (ook vanuit het buitenland)
Wanneer je kiest voor 'vooruitbetaling' wordt je order geplaatst en reserveren wij je bestelling. Het bedrag dien je direct na het plaatsen van de bestelling naar ons over te maken. De bestelde artikelen worden maximaal 1 dag voor je gereserveerd. Indien we de betaling binnen een dag niet hebben ontvangen worden de gereserveerde artikelen weer in de verkoop geplaatst. 

Onze bankgegevens
NL68 RABO 0160 7674 07
t.n.v. Bylotte BV
BIC: RABONL2U